STENBERGS OPEN POSSIBILITIES

Välkomna till Stenbergs digitala event Open Possibilities

Vi presenterar nu vårat event Open Possibilities i digital form! Se demokörningar och presentationer i professionellt filmat material. Vi presenterar våran helt nya satsning - Stenbergs Akademien. Dessutom kan du se ett urval av Okumas smarta funktioner samt en presentation av nyheter och funktioner med Stenbergs Automation. Varmt välkomna att besöka eventet!

Läs mer

MASKIN MÖTER MÄNNISKA

Ledande teknik och sunt förnuft

Hos Stenbergs hör maskin, verktyg, automation och människa ihop. En bra verktygsmaskin kan utföra stordåd på pappret, men också i praktiken. Därför har Stenbergs valt att satsa på teknik som både är världsledande och beprövad. Det gör att din investering håller i längden, maskinen gör sitt jobb och du blir nöjd med resultatet.

Läs mer

STEGET FÖRE EFTER AFFÄREN

Komplett och utvecklad eftermarknad

För att få ut det mesta av en maskin måste den underhållas och servas. Med Stenbergs Support säkerställer du driften av maskinparken samtidigt som du ökar värdet på din investering. Vårt koncept för eftermarknad ger dig den hjälp du vill ha och behöver. Oavsett om det gäller akutservice, reservdelar, underhåll eller joursupport!

Läs mer

STÖD NÄR DU BEHÖVER DET

Snabbt och smidigt med Stenbergsjouren

För oss människor har alltid en arbetsdag en början och ett slut. Men maskiner bryr sig inte om klockan. Det gör att behovet av stöd kan uppstå när som helst på dygnet. Stenbergs erbjuder därför även rådgivning utanför vanliga arbetstider. Vi hjälper dig till sent in på kvällen och det kostar inte ett öre!

Läs mer
_CRJ2050.jpg

Maskiner

Stenbergsjouren

Mellan kl. 07.00–22.00, måndag till torsdag, kan du alltid höra av dig till Stenbergsjouren för snabb, kostnadsfri rådgivning. Jourhavande tekniker hjälper dig med dina frågor och funderingar.

Aktuellt
Nyheter

2021-12-07

Gurutzpe-svarv till Valmet

15 m svarv från Gurutzpe till Valmet i Karlstad

2021-12-03

Event med ANCA

Stenbergs, Euromaskin och ANCA bjuder in till event under 3 dagar, 9-11 februari. De förs...

2021-11-29

Kurser 2022

Nu finns kursprogrammet för 2022

Mässor & event

2021-12-03

Event med ANCA

Stenbergs, Euromaskin och ANCA bjuder in till event under 3 dagar, 9-11 februari. De förs...

2021-09-20

Metal Inspiration Days 2021

För åttonde året kommer Metal Inspiration Days samla branschen i Jönköping.

2020-11-02

INBJUDAN Open Possibilities

Varmt välkomna till Stenbergs och Open Possibilities!