Vårt nya systerbolag EuroMaskin söker Teknisk Säljare av Specialmaskiner

Euromaskin.jpg Med kundens bästa för ögonen utvecklar vi kundens produktivitet och lönsamhet. Vi ska alltid kunna möta kundens krav och förväntningar. Vi är den kugge som driver hjulet framåt. Det kan vi tack vare tillgång till den senaste tekniken och de skickligaste medarbetarna.

Du kommer att ingå i en del av Euromaskins nya säljorganisation och kommer självständigt att driva projekt mot både leverantörer och kunder över hela landet.

Du bör ha en mångårig och bred erfarenhet inom verkstadsindustrin och en god kännedom om skärande bearbetning. Kunskap inom specialområden såsom polering, slipning, induktionshärdning m.m. är en fördel.

Du har en lämplig teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning och måste behärska engelska i tal och skrift. Genom utbildning både hos oss och hos våra leverantörer får du lära dig Euromaskins maskinprogram. Då du kommer att ha både kund- och leverantörskontakt bör du också ha ett öppet och utåtriktat sätt som bidrar till att skapa långvariga relationer. 

Vårt maskinprogram omfattar marknadsledande fabrikat och våra kunder finns inom verkstadsindustrin över hela landet. I tjänsten ingår en del resande både internationellt och inom Sverige. Läs mer om Euromaskin på www.euromaskin.se

 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: 

• Försäljningschef Mattias Peterzon 070- 699 12 94

Sänd in din ansökan till oss snarast, dock senast 2015-02-20 till:

EuroMaskin AB , Box 2012, 550 02 Jönköping

eller via mail till mattias.peterzon@euromaskin.se