Spindelgaranti - vårt skyddsnät!

Till en ny Okuma maskin lämnar vi 36 månaders spindelgaranti och 24 månader på utbytesspindlar.

Vi har marknadens främsta produkt och är nog bäst i klassen när det gäller spindlar och därför kan vi erbjuda generösa garantier.
Som kund hos oss får du inte bara en leverans, vår omsorg sträcker sig mycket längre än så. En viktig del av maskinen är spindeln, den som roterar verktyget eller arbetsstycket. En spindel med hög kvalité har naturligtvis lång livslängd. Hög kvalité på spindeln ger en lägre verktygskostnad och bidrar också till en hög klass på det som produceras. Vi vet att Okumas spindlar håller världsklass och vi är glada att kunna erbjuda ett extra skydd. På nya Okuma maskiner lämnar vi därför 36 månaders garanti.

Men om olyckan ändå är framme, en kollision, ett haveri eller liknande, då är det viktigt med snabba åtgärder. För många av Okumas spindlar används ett utbytessystem. Man behöver inte vänta på reparation av sin egen spindel utan får omgående leverans av en nyrenoverad. Renovering av utbytesspindlar utförs på Okumas spindelcenter i Krefeld, Tyskland. Här finns samma typ av utrustning som används vid nyproduktion och samtliga medarbetare är specialistutbildade, vilket säkerställer högsta kvalité på reparationen! Okuma har ett stort antal färdigrenoverade spindlar på lager för omgående leverans. Vi kan minska stilleståndstiden i er maskin och produktionen kan snabbt startas upp. På Okumas utbytesspindlar lämnar vi 24 månaders garanti.  

undefined

För mer information kontakta Ola Söderbring på 036-30 44 03, ola.soderbring@stenbergs.se