Vårt systerbolag EuroMaskin söker Teknisk Säljare av Specialmaskiner

_CRJ2521.jpg

 

undefinedTill vårt huvudkontor i Jönköping söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla EuroMaskin´s position på marknaden. Tillsammans med vårt säljteam kommer du arbeta med såväl nya som befintliga relationer. I din roll förväntas du aktivt bidra till EuroMaskin´s fortsatta expansion.

Försäljningsprocesserna drivs som projekt och du ansvarar för hela affärsprocessen från första dialog till slutförhandling och kontraktsskrivning. Detta ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god maskinkännedom och en hög grad av serviceanda. Våra kunder finns främst inom Sverige. Till din hjälp har du kollegor och leverantörer med gedigen maskinkunskap.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och ett genuint intresse för teknik och skärande bearbetning. Kunskaper inom specialområden såsom polering, slipning, induktionshärdning är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Tyska är meriterande.

Vi söker dig som drivs av att göra affärer och resultat både själv och genom andra. Som person är du kommunikativ, utvecklingsorienterad och gillar att prestera tillsammans med övriga i företaget. Det är viktigt att du har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer.

Euromaskin erbjuder dig en anställning i en utvecklande, aktiv och spännande koncern.

 

 

 undefined

VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Vi önskar din ansökan via vår hemsida www.vem.se senast den 5 april. För mer information besök vår hemsida eller kontakta Martin Gerhardsson eller Henrik Hallström på 036-570 11 80.

undefined