God jul, gott nytt år och god fortsättning på 2017!

julkort_2015.jpg Vi på Stenbergs vill passa på att önska alla kunder och samarbetspartners en riktigt god jul, ett gott nytt år och god fortsättning på 2017!

Stenbergs har även i år valt att, istället för julkort och klappar, skänka ett bidrag till några i behov av hjälp. I år stödjer vi Barncancerfonden som bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Förutom Stenbergs bidrag så var även personalen delaktig i en insamling under årets Metal Inspi...ration Days som gick av stapeln vid månadsskiftet november-december. Tillsammans med övriga gäster samlades det in hela 13 966 kr som oavkortat gick till Barncancerfonden. Tack till dig som bidrog! Med dessa två bidrag hoppas vi att ännu fler barn kan få en hoppfull framtid.

Under 2017 ser vi fram emot en rad trevliga händelser, bland annat temadag kring 'M-Steel® för bästa totalekonomi i samverkan med maskin och verktyg' (16 mars), EMO mässan i Hannover v 38 och sedvanlig lunch i samband med Subcontractor på Elmia. Plus en hel del annat som än så länge är på planeringsstadiet.

Från oss alla, till er alla -en riktigt God Jul!

undefined