Metal Inspiration Days 2016

Banner 180x200 hög upplösning.jpg NU TAR VI ETT SMÅLÄNDSKT GREPP PÅ INDUSTRI 4.0-VISIONEN - jordnära, effektivt och konkret!

Det talas mycket om industrins framtid under begreppet Industri 4.0. Och visst är det viktigt att lyfta blicken från dagens måsten. Utan utsikt mot horistonten är risken stor att så småningom hamna på efterkälken. Men framtiden kanske inte behöver vara så avlägsen?

Visst bygger den sannolikt på modern produktionsteknik, robotar och programmerade processer - men också på gamla hederliga tankar om kvalitetsmedvetenhet, yrkesstolthet och skräddarsydd kundanpassning. Rent konkret kan man hävda att framtiden redan är här, för möjligheterna finns redan idag - kanske till och med i din befintliga utrustning?

Den 30 november och 1 december bjuder vi, tillsammans med SVIA, Edströms och Kyocera in till inspirationsdagar i Jönköping med huvudtema "Industri 4.0- på småländska". Onsdagen avslutas med en givande branschfest där vår förre statsminister Fredrik Reinfeldt talar under titeln "Ett samhälle i rörelse":
Vår värld förändras snabbt. Sverige som land behöver vara konkurrenskraftigt på många områden. Få saker kommer att få så stor betydelse för Sveriges framtida konkurrenskraft mot omvärlden som teknologi och digitalisering.

Läs mer och anmäl dig på www.metalinspirationdays.se

Välkommen till ett futuristiskt Metal Inspiration Days 2016- ett kort och viktigt första steg mot framtiden!