Metal Inspiration Days 4.0

Tag vänster svart2016.jpg Boka in 30 november och 1 december, för då är det nämligen dags för årets upplaga av Metal Inspiration Days i Jönköping! I år hälsar vi även Kyocera välkommen som arrangör, och tillsammans med SVIA och Edströms skapar vi både historia och tradition genom arrangemanget som denna gång har det övergripande temat "Industri 4.0 på småländska".

I en dynamisk och föränderlig bransch är det viktigt att ta del av nyheter, utveckling och möjligheter till effektivisering. Genom att samla vår gemensamma branschkompetens i form av leverantörer, kunder och spännande före­läsare ser vi till att skapa synergier och sammansvetsade nätverk.

Hos Stenbergs får besökarna chansen att fördjupa sig inom två högaktuella ämnen:

EN SMARTARE FABRIK - koppla upp dina maskiner idag 

MAXIMAL TILLGÄNGLIGHET - rätt utrustning minskar ställtider och eliminerar tidstjuvar.

Under dessa rubriker ska framtidens möjligheter förtydligas och förenklas genom föredrag och demonstrationer.

- Ofta ser vi exempel på hur våra kunder inte till fullo utnyttjar funktioner som redan finns i deras maskiner, funktioner som definitivt faller under Industri 4.0 och sakernas internet säger Jonas Wihlborg, VD på Stenbergs. Den diffusa framtiden finns redan hos dem! Med hjälp av våra medutställare kommer vi att omvandla ett abstrakt begrepp till konkret och enkel affärsnytta för den tillverkande industrin.

På plats hos Stenbergs kommer även ett antal andra tunga aktörer att medverka:

ISCAR, AXXOS, Edge Technology, Schunk, 3nine, Fröjd och Wester, Edeco, InLead Automation, Euromaskin och Zoller genom GJS Verktyg.

www.metalinspirationdays.se kan du läsa vad de andra arrangörerna visar i sina lokaler samt anmäla dig till både dag- och kvällsevent. Du är naturligtvis välkommen att ta del av hela utbudet oavsett hur dina företagsrelationer ser ut!

Vi hoppas också att du har möjlighet att delta i den gemensamma fest som avrundar onsdagskvällen, en kväll med garanterat hög servicenivå där Fredrik Reinfeldt är talare.

Varmt välkommen!

undefined