Spindelgaranti - Vårt skyddsnät

Spindel.jpg Vi bryr oss om våra kunder.

Som kund hos oss får du inte bara en leverans, vår omsorg sträcker sig mycket längre än så. En viktig del av maskinen är spindeln, den som antingen roterar verktyget eller arbetsstycket. En spindel med hög kvalité har naturligtvis lång livslängd. Hög kvalité på spindeln ger en lägre verktygskostnad och bidrar också till en hög kvalité på det som produceras.

Vi vet att Okumas spindlar håller världsklass och vi är glada att kunna erbjuda ett extra skydd för er som väljer Stenbergs och Okuma som leverantör. När ni köper en ny Okuma maskin så får ni 36 månaders full garanti, oavsett antal driftstimmar, på maskinspindlar.

Efter många år i drift eller efter en kollision i maskinen kanske det sedan kan bli nödvändigt att byta spindel. Stenbergs/Okuma erbjuder då utbytesspindlar med 2-års garanti. I båda fallen vill vi genomföra installationen/montaget och vi vill också årligen genomföra spindelkontroll med vibrationsmätning.

Allt detta för att säkerställa tillgängligheten i er maskin. Det ger er en högre produktivitet och en bättre lönsamhet. Spindelgarantin är ett exempel på det vi på Stenbergs kallar ”det lilla extra”. 

För mer information kontakta Ola Söderbring 036-30 44 03