Stenbergs på roadshow!

image1.JPG Under förra veckan hade vi ett väldigt lyckat event i Mora tillsammans med ALO Center. Ett tiotal olika företag närvarade, främst från Mora men även från Falun och Alfta.

Vi började med frukost på Moraparken samtidigt som vår eftermarknadschef Ola Söderbring presenterade både Stenbergs som företag samt Stenbergs eftermarknadskoncept "För att minimera driftstopp". Därefter förflyttade vi oss till ALO Center för att både titta på och höra om deras senaste investeringar; Okuma MU400-V samt Excetek V500G. Gert Carlsson och Fredrik Claesson, båda tekniska säljare på Stenbergs, fanns på plats för att svara på frågor och demoköra maskinerna tillsammans med operatörerna Jim Andersson och Sixten Andersson. Johan Lithén, inköp- och logistik chef från ALO Center berättade om deras verksamhet med skränkmaskiner och värmebehandlingsutrustning till sågbladsindustrin samt guidade oss runt i de fina lokalerna.

-Då vår kundkrets nästan uteslutande finns på den internationella marknaden, där vi även anses världsledande, tyckte vi det var dags att presentera oss närmare för de andra företagarna i bygden säger Lithén. Det blev väldigt lyckat att göra det genom ett event med Stenbergs!

Gert Carlsson förklarar närmare hur det kommer sig att man valde just Mora som plats:

-Vi har ett flertal nya kunder i Mora och vill gärna visa även andra företagare vilka vi är och vad vi kan hjälpa till med. Att göra det med ett referensbesök blev lyckosamt både för oss och för besökarna som fick se maskinerna live. Med tanke på hur uppskattat eventet blev så hoppas jag att det inte dröjer alltför länge innan vi gör något liknande igen.

Gert Carlsson på Stenbergs vill avsluta med att skicka ett stort tack till alla som tog sig tid att besöka eventet!