God Jul

Vi på Stenbergs vill passa på att önska alla kunder och samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Stenbergs har även i år valt att, istället för julkort och klappar, skänka ett bidrag till några i behov av hjälp. I år, likt flera år tillbaka, stödjer vi Barncancerfonden som bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver. Tillsammans sprider vi hopp om en ljusare framtid för våra barn.

För Stenbergs har 2018 varit ett riktigt rekordår på många sätt. Redan i oktober slog vi all time high i maskinförsäljning och takten slogs inte av efter det. I slutet på november anordnades det sjätte Metal Inspiration Days där vi slog förra årens besöksantal med råge, över 600 anmälda till dagarna och på kvällen åt över 300 julbord och lyssnade på Christer Fuglesang.

Under 2019 ser vi fram emot en rad trevliga händelser. Först och främst vårt egna 100årsjubileum i april, följt av EMOmässan efter semestern och avslutningsvis ett nytt fantastiskt Metal Inspiration Days. Utöver detta kommer vi som vanligt ha mindre events och workshops, håll ögonen öppna.