Metal Inspiration Days 27-28 nov

MID2019.jpg För sjunde året i rad är det dags för det framgångsrika konceptet Metal Inspiration Days.

Under två dagar kommer vi hjälpa er att göra smarta och framför allt lönsamma val i ert företag. Metal Inspiration Days är skapat för att främja och inspirera svensk tillverkningsindustri. - Money. Making. Machines. 

Besöker du Metal Inspiration Days i Jönköping kan vi utlova flera tips och verktyg för att utveckla ditt företag. Vi utlovar ett större och bättre Metal Inspiration Days än tidigare med fler utställare och fullspäckat program. Under två dagar bjuder vi på inspirerande föreläsningar och demonstrationer samt att våra medutställare visar de senaste nyheterna. Tillsammans hjälper vi er!

27-28 november samlas branschen i Jönköping!

BLICKEN FRAMÅT SEDAN 1919
SMARTA VAL FÖR LÖNSAM PRODUKTION
Träffa oss på Stenbergs för ett gemensamt samtal kring hur ni kan minska ställtiderna, reducera antalet fel och samtidigt behålla flexibiliteten i en högeffektiv modern produktion. Helheten är vår styrka, från verktygsval till en trygg eftermarknad.
Medutställare: SECO Tools, 3nine, Absolent, AME (Mastercam), Ecmec, Edeco Tool, Edge Technology, Euromaskin, Fastems, Fructus Data, bFröjd Automation, GJS Verktyg, Hainbuch, Hexagon, InLead Automation, KUKA, Renishaw, Schunk, SMW Autoblok och Tebis.

 

Inspirationskväll 27/11
MIDDAG är nog det bästa sättet av avrunda den första dagen. Ni välkomnas med en välkomstdrink och något lättare att äta under minglet för att sedan njuta av ett komplett julbord som startar med sillbuffé och avslutas med äkta småländsk ostkaka.

ELMIA ENTRÉ SYD är lokalen för kvällen. En för alla välbekant arena för möten och affärer. En perfekt plats att samla branschen för en trevlig inspirationskväll och avslutning på första dagen för Metal Inspiration Days.

JOE LABERO, direkt från Las Vegas scener, är kvällens underhållare och bjuder på en unik upplevelse där du får komma närmare magin och mystiken än någonsin tidigare. Var beredd på fingerfärdighet i världsklass och magi som får dig att tappa hakan.

Joe Labero är idag en av världens största magiker. Han är hjärnan bakom några av de mest häpnadsväckande illusionerna du någonsin kommer att se!

HÅKAN ENG håller ihop hela inspirationskvällen. Håkan har under 30 år arbetat med radio, TV och har varit konferencier för flera stora event i Jönköping. MACK3 kommer stå för musiken under hela kvällen.
Med en bred repetoar kommer de sätta guldkant på MIDs inspirationskväll.

Anmäl er och säkra er plats!