Ny skärtekniker till Stenbergs

Peter-G-800x600.jpg Peter Gustavsson är Stenbergs nya Skärtekniker

Denna vecka hälsar vi vår senaste Stenbergare välkommen. Peter Gustavsson är vår nya Skärtekniker som kommer utgå från kontoret i Jönköping. Peter har många år i branschen och med CNC-styrda maskiner, bland annat 9 år på Saab Avionics och senast 5 år som säljare och skärtekniker på WNT Scandinavia. På Saab Avionics har han arbetat med Okumamaskiner.

”- Stenbergs är ett gediget svenskt företag med ett väldigt gott rykte i branschen. Jag har tidigare arbetat med Okuma maskiner på mina arbetsplatser och det ska bli intressant att fortsätta göra detta på Stenbergs. Att utgå från huvudkontoret i Jönköping blir perfekt då man kan bolla utmaningar och lösningar med kollegorna på plats.”
/Peter Gustavsson, Skärtekniker

Peter kommer som skärtekniker ingå i den produktionstekniska avdelningen på Stenbergs och Martin Thörn, produktionsteknisk chef, är väldigt nöjd med rekryteringen av sin senaste medarbetare.

”-Det spännande tid vi har framför oss. Vi ska bredda vårt tjänsteutbud och där kommer Peter vara en stor tillgång med sina många års erfarenhet inom skärande bearbetning. Peter är en supportinriktad person som brinner för kundens bästa vilket passar bra in i teamet.”
/Martin Thörn, Produktionsteknisk Chef