Stenbergs anställer ny säljare i Norrland

Vi hälsar Gunnar Strömmer varmt välkommen till Stenbergs!

Formellt började Gunnar arbeta i vårt norra distrikt i mitten av januari. Senast kommer Gunnar från 11 år på DMG MORI där han först var produktionstekniker och de sista 5 åren säljare. Tidigare har han arbetat med produktionsteknik och projektledning på Sandvik Coromant och har totalt över 30 år i branschen. Gunnar kommer ta över Stenbergs norra distrikt efter Pelle Embretzen som väljer att gå vidare med nya utmaningar.

”- Stenbergs har ett arbetssätt som gör dem unika på marknaden och skapar trygghet för kunderna. Tillsammans med sina samarbetspartners kan vi leverera nyckelfärdiga maskiner kombinerat med utrustning och automation. Jag ser fram emot att ta nästa steg på Stenbergs och träffa alla nya och befintliga kunder.”
/Gunnar Strömmer, Säljare

Stenbergs är mycket nöjda med rekryteringen av Gunnar Strömmer och Pierre Huss tror att Stenbergs har hittat en riktigt bra representant till Norrlandsdistriktet.

”- Vi tycker att vi hittat en bra matchning med Gunnar och det blir ett riktigt bra tillskott till vår säljavdelning. Han kommer passa bra in på Stenbergs med sin bakgrund, erfarenhet och kontaktnät i Norrland. Å Stenbergs vägnar vill vi även tacka Pelle för sina år på Stenbergs och önskar honom lycka till i framtiden.”
/Pierre Huss, Försäljningschef