Vi söker en affärsinriktad redovisningsekonom

Är du redo att fortsätta bygga din ekonomikompetens och växa med oss

Det är en varierande roll där tjänsten kommer innefatta månadsbokslut och rapportering samt aktiv medverkan i en rad olika utvecklingsprocesser, såsom digitalisering och automation av manuella processer på ekonomiavdelningen.

I denna rollen ingår även löpande hantering av leverantörsfakturor, utbetalningar, momsdeklarationer, och avstämningar vid månadsbokslut. När du lärt känna bolaget, systemen och våra processer samt nått en god personlig effektivitet ser vi att denna delen av rollen uppgår till 20-30%.

Utvecklas du i takt med våra förväntningar ser vi att du efter ditt första år kommer få självständigt ansvar för både den löpande redovisningen, bokslutsarbetet och ekonomistyrningen av ett dotterbolag med stora tillväxtplaner. Med detta bolaget kommer du ha stora möjligheter att utveckla din kompetens inom budget- och prognosarbete, samt controlling och ledningsstöd.

Du ingår som ekonom i en avdelning som består av 3 andra medarbetare, och rapporterar till Stenbergs ekonomichef som dessutom är ägarkoncernen J2L:s CFO. Ekonomifunktionen på Stenbergs i Jönköping ansvarar även för redovisningen, och ekonomistyrningen hos systerbolaget Euromaskin och det nya dotterbolaget Dorato Tools. 

Läs mer och sök tjänsten här