Metal Inspiration Days 2021, 24-25/11

MID2021 - Sociala Medier_1200x630.jpg För åttonde året kommer Metal Inspiration Days samla branschen i Jönköping.

Under två dagar kommer vi hjälpa er att göra smarta och framför allt lönsamma val i ert företag. Metal Inspiration Days är skapat för att främja och inspirera svensk tillverkningsindustri.

Besöker du Metal Inspiration Days i Jönköping kan vi utlova flera tips och verktyg för att utveckla ditt företag. Metal Inspiration Days erbjuder många intressanta utställare och ett fullspäckat program. Under två dagar bjuder vi på inspirerande föreläsningar och demonstrationer samt att våra utställare visar de senaste nyheterna. Tillsammans för svensk industri!

Vi ses 24-25 november i Jönköping.

Anmäl er här!

På Stenbergs:

KOMPETENS I CENTRUM
Träffa oss för ett gemensamt samtal kring utveckling av produktion och personal.
Helheten är vår styrka, från verktygsval till en trygg eftermarknad.

UTSTÄLLARE

Sjöborgs
3nine
Absolent
Bonthron & Ewing
ECMEC
EDECO TOOL
Euromaskin
Fastems
Fröjd Automation
GJS Verktyg / Zoller
Hexagon Metrology Nordic
InLead Automation
PMA
Renishaw AB
SCHUNK Intec
SMW Autoblok

Inspirationskväll 24/11

ELMIA LOBBY NORD är lokalen för kvällen. En perfekt plats att samla branschen för en trevlig inspirationskväll och avslutning på första dagen för Metal Inspiration Days.

NIKLAS ANDERSSON - Komikern från Göteborg, som bland annat blivit utsedd till ”Årets Nykomling/Genombrott” vid Svenska Stand up-galan. En gala som han sedan är med och leder några år senare. Niklas har skrivit humormanus för ett stort antal tv-produktioner
och medverkat i Släng Dig i Brunnen, Bäst i test, sommarturnén Badjävlar samt varit programledare för Idrottsgalan. Hans videor har haft över 1 miljon visningar på SVT Humors webb och han har blivit ett av de stora namnen i stand up-branschen.

HÅKAN ENG håller ihop hela inspirationskvällen. Håkan har under 30 år arbetat med radio, TV och har varit konferencier för flera stora event i Jönköping.

MACK5 kommer stå för musiken under hela kvällen. Med en bred repertoar kommer de sätta guldkant på MIDs inspirationskväll.

MIDDAG är en viktig del av vår inspirationskväll. Njut av lokalproducerad mat av högsta kvalité.