Vi söker produktionstekniker

190122 Martin-Emma 11.jpg Produktionstekniker till Stenbergs kreativa team

En maskin är mycket mer än det man kan se och ta på. Vi ser det i ett större perspektiv som en helhet, att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet. Vår kunskap inom produktionsteknik och förståelse för våra kunder går inte att ta miste på.

Vi söker dig som har stor erfarenhet av produktionsteknik, bearbetning, programmering och metodval. Du har en lämplig teknisk utbildning och måste behärska engelska i tal och skrift. Genom specialistutbildning både hos oss och hos våra leverantörer får du lära dig Stenbergs maskinprogram.

Då du kommer att ha kundkontakt bör du också ha ett öppet och utåtriktat sätt som bidrar till att fånga kundernas intresse och skapa en långvarig relation. Vårt maskinprogram omfattar marknadsledande fabrikat och våra kunder finns inom verkstadsindustrin över hela landet. I tjänsten ingår en hel del resande främst inom Sverige, vi ser helst att du bor i närheten av Jönköping.

Hos oss ingår du i vår produktionstekniska avdelning där vi har ett team av sju produktionstekniker som stödjer vår maskinförsäljning och deltar i genomförandet av våra affärer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Stycktids- och metodutredningar
  • Provbearbetning och demokörning
  • Igångkörning efter leverans
  • Utbildning hos kund
  • Kursledare i Stenbergs utbildningsprogram
  • Assistera säljare vid kundbesök

Vi gör urval och intervjuer löpande.

Vill du bli en av oss? Skicka din ansökan till:
martin.thorn@stenbergs.se

Eller:

Alfred.segerfridh@stenbergs.se

Vid frågor, kontakta Martin via mail eller på 0730-39 97 41