Vi söker service/akuttekniker

_CRJ2329.jpg Stenbergs söker dig som brinner för teknik och vill ha ett stimulerande jobb.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du blir en del av vår eftermarknadsavdelning och vårt serviceteam. Ditt uppdrag blir att arbeta som resande servicetekniker på de maskiner bolaget har serviceansvar för. Tyngdpunkten i tjänsten är akuta reparationer men även installations- och underhålls-uppdrag kan förekomma.

Du utgår från hemmet och Dina uppdrag sker hos kunder i hela Sverige, varför du måste tycka om att köra bil och att kunna vara på resande fot stor del av veckan. Körkort är ett krav

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete där helheten är viktig!
Såväl kundkommunikation som det rent tekniska måste fungera. Vi erbjuder också en dynamisk och entusiastisk atmosfär att arbeta i. Tillsammans skall vi tillgodose våra kunders krav och förväntningar.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av service och underhåll av CNC maskiner. Du har ett hjärta som brinner för teknik, människor och utveckling. Din profil är öppen och utåtriktad med förmåga att ta initiativ och fatta beslut. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Stenbergs
Stenbergs är en av de ledande aktörerna inom CNC-styrda maskiner och nyckelfärdiga totallösningar inklusive service, reservdelar och utbildning.

Våra trogna kunder är det bästa beviset på att långsiktighet och noggrannhet lönar sig i längden.
Vill du bli en av oss? Skicka din ansökan till:  ola.soderbring@stenbergs.se
För denna tjänst tillämpar vi löpande urval så därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt.
För mer information är du välkommen att kontakta:

• Serviceledare Helena Holmberg 036-30 44 17

• Teknisk support Hans Kilén 036-30 44 14