Stenbergs söker Teknisk Innesäljare

_CRJ2766.jpg TEKNISK INNESÄLJARE med focus på reservdelsförsäljning och support. Stenbergs ska leda utvecklingen för framtidens produktion i Sverige. Är du redo för att anta utmaningen?

Vår framgångsrika eftermarknad växer i takt med bolaget. Rollen som Teknisk innesäljare är en viktig roll i vår strävan att överträffa Stenbergs kunders förväntan på tillgänglighet och kompetens. 

Det huvudsakliga arbetsinnehållet är att sälja och leverera reservdelar enligt uppgjorda planer och instruktioner. Merparten av reservdelarna är i huvudsak till våra egna fabrikat. Utöver planerar man i samråd med serviceledningen också inkommande servicearbeten som kan kopplas till reservdelsleveranser. Du ansvarar för kontakt med såväl leverantörer som kunder. Varje dag består av att supportera våra kunder med tekniskt stöd för reparationer och underhåll med rätt reservdel i rätt tid.

Dessutom medverkar och ansvarar du för beställning av delar, lagerstyrning av reservdelsförråd för att uppnå högsta tillgängliga kostnadseffektivitet. Med andra ord har du ansvaret hela vägen som gör uppdraget såväl varierande som utvecklande.

Vi är övertygade om att du har ett brinnande intresse för teknisk, människor och utveckling. Den dagliga kundkontakten kräver förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. Du behärskar också engelska då stora delar av den dagliga kommunikationen sker med vår maskinleverantör i Europa.

Självklart delar du Stenbergs kärnvärden som är kompetenta, nytänkande, tillgängliga och långsiktiga. 

Stenbergs erbjuder en stimulerande tjänst med ständig utveckling inom den senaste tekniken. Vi utbildas fortlöpande i Sverige såväl som utomlands i specialkunskaper på de aktuella maskintyperna.  Du kommer att tillhöra vår avdelning som flertalet tillfällen uppmärksammats av vår största internationella leverantör genom utmärkelsen "Service Excellence"

Är du den vi söker? Då kommer du att arbeta i ett engagerat och sammansvetsat team med moderna kontorslokaler och showroom.

I denna rekrytering samarbetar Stenbergs med Stella. Vill du veta mera om tjänsten och företaget kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.

Sök till tjänsten här