Att arbeta som produktionstekniker på Stenbergs

Dennis.jpg Beslutet att börja jobba som produktionstekniker här på Stenbergs är inget jag ångrar, det är ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete. Vi är ett riktigt glatt gäng på sju personer som jobbar tillsammans. Med tanke på att det ingår resande i tjänsten så får man se mycket samt träffa många trevliga människor.

Möjligheten att få åka ut till kunder och hjälpa till med igångkörande av en produkt är bara en av alla uppgifter som vi har. Jag är med från början i affären och tar fram ritning och sen ta sig igenom alla stegen med programmering, testande av program och verktyg tills man kört produkten färdig och kunden är nöjd, det är en fantastisk känsla. I samband med en maskinförsäljning så hjälper vi produktionstekniker även till med att visa operatörerna hur maskinen fungerar, en handhavandeutbildning under några dagar på plats hos kunden.

Arbetsdagarna inne på kontoret innebär allt från att se till så att det finns demojobb till maskinerna i vår visningshall, tidsberäkningar av detalj till kund och kundsupport. Kundeventen som vi har under året är riktigt omtyckta tillställningar med massor av besökare. Där får vi chansen att jobba tillsammans med en eller flera verktygsleverantörer och tillsammans se till så att vi har intressanta demokörningar i våra maskiner.

Sammanfattningsvis så är det ett fantastiskt roligt jobb och just nu söker vi en kollega till vårt glada teknikergäng. Sök tjänsten här

Dennis Möllergren, produktionstekniker på Stenbergs