Första Okuma maskinen på plats hos Herrströms i Trelleborg

IMG_6001.jpg I våras installerades en horisontell fleroperationsmaskin av modell Okuma MA600II hos Herrströms Mekaniska Verkstads AB.

Herrströms startade upp ventilblocktillverkning efter företaget anställt 3 personer som har erfarenhet och kunskap kring bearbetningen. Den nya personalen kom tidigare från ett företag där de använde sig av en äldre modell av Okuma MA600II. Med kunskapen på plats kommer det främst bearbetas ventilblock i gjutjärn, aluminium och stål i maskinen.

- Vi hade tur att hitta en liknande maskin från Stenbergs samt få den levererad och installerad väldigt snabbt. Hela processen från att vi köpt maskinen tills den var på plats gick på någon månad och tillverkningen kom i gång direkt. Givetvis mycket tack vare att vi fick tag i rätt maskin och att min produktionspersonal kunde maskinen och produkten. Vi är mycket nöjda med leveransen och servicen från Stenbergs och vi ser fram emot ett gott samarbete framöver, säger Christer Herrström, VD.  

Stenbergs har fått äran att leverera sin första maskin till Herrströms som är en helt ny kund.

- Det är alltid kul när en kund köper maskin av oss för första gången och jag ser framemot att arbeta med Herrströms i framtiden, säger Marek Janukiewicz, säljare på Stenbergs 

Herrströms Mekaniska Verkstads AB har omkring 40 anställda och utför avancerade legoarbeten inom svarvning, fräsning och svetsning.

Vill ni veta mer? kontakta Marek Janukiewicz