Svarvar

Genos L3000-e

Den senaste i GENOS L-serien med svarvar, GENOS L3000 har en integrerad spindel för kraftfull CNC-bearbetning med hög precision. Denna svarv är starkare, mindre och anpassad för att enkelt bearbeta ett stort antal material. Den integrerade spindelmotorn ger ökad bearbetningskapacitet. Denna mycket utvecklade horisontella svarv ger svarvning, valfri fräsmöjlighet och en valfri Y-axel i ett.

GENOS L3000-e, med valfri fräsfunktion, har höghastighetsfräsning och Y-axelalternativ på specifika modeller, vilket gör det möjligt för användare att välja de bästa specifikationerna för arbetsstyckets längd och form. Produktiviteten ökas med ett monterat NC-bakstycke (tillval) som möjliggör enkel installation av olika arbetsstycken. Thermo-Friendly construction - inklusive TAS-C (Thermo Active Stabilizer) - är standard och kompenserar automatiskt värmeeffekter för att bibehålla snäva toleranser.

GENOS L3000-e är en användarvänligt designad maskin som förenklar rengörings-, filtrerings- och underhållsuppgifter. Användarvänliga funktioner inkluderar:

  • En separat kyltank 
  • Enkel åtkomst till spindeln för att minska arbetsbördan och underhållsarbeten
  • Minskad ackumulering av chip under långa, kontinuerliga körningar minskar maskinens stillestånd för rengöring

Specifikationer

Svarvdiameter 390 mm
Svarvlängd 500 mm
Varvtal 3800 rpm
Antal verktyg 8 [12] st
Effekt 22/15 kW
Kontakta oss för mer information