Är du en vass reservdelsäljare?

reservdelssäljare.png

Är du då redo att anta en utmaning?

Vår vision ”Vi ska leda utvecklingen för framtidens produktion i Sverige” är glasklar – är du redo att anta utmaningen?   

Vårt reservdelsteam och framgångsrika eftermarknadsorganisation växer i takt med bolaget och rollen som reservdelssäljare spelar en viktig roll i vår strävan att överträffa våra kunders förväntningar på tillgänglighet och kompetens. Det är ett lagspel där även denna rollens bidrag påverkar maskinförsäljningen på lång sikt.

Utmaningen

Stenbergs är ett stabilt företag med långsiktiga ägare, gott renommé på marknaden och arbetar med världsledande premiumvarumärken.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande jobb med ständig utveckling inom den senaste tekniken. Genom fortlöpande utbildning, i Sverige och utomlands, får du de specialkunskaper som krävs på de aktuella maskintyperna. Avdelningen du kommer tillhöra fick 2016 utmärkelsen ”Service Excellence” av den största internationella leverantören. För Stenbergs är det självklart att fortsätta arbeta långsiktigt och målmedvetet med att vara en världsledande återförsäljare utifrån sälj- och service.

Läs mer om arbetsuppgifterna och vilken erfarenhet vi kräver här:

www.hrstrateg.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:184323

Är du den vi söker så kommer du mötas av ett engagerat och sammansvetsat team i moderna kontorslokaler och showroom utmed E4:an i Jönköping.

Vi gör löpande urval och ber dig därför ansöka så snabbt som möjligt - varmt välkommen med din ansökan redan idag!