Agenturer

SSM-folder.jpg

Stenbergs representerar ett flertal av Europas ledande tillverkare av avancerad produktionsutrustning.

Med kompetens och erfarenhet kan vi tillsammans med våra leverantörer erbjuda rationella produktionslösningar till mer komplexa "Turn Key" lösningar. Våra kunder består av all från fordonsindustrin till mindre underleverantörer. 

Pfiffner

Huvudkontoret ligger i Thalwil utanför Zürich och tillverkningen sker i den egna fabriken Hug Machine Ltd som ligger i Utzensdorf mitt i "klockdistriktet" i västra Schweiz där också reservdelslagret finns. Pfiffner finns även i Baar i Schweiz, Zimmern och Erfurt i Tyskland, High Wycombe i England samt St. Louise i USA. Typiska detaljer för Pfiffner förekommer inom ett flertal branscher som t.ex. bilindustri, elektronik, telekom, låsindustri, hushålls och hantverksapplikationer, fastsättning, armatur, hydraulik och pneumatik samt gas och svets applikationer. Pfiffners styrka kan kort sammanfattas: Hög produktivitet i kombination med maximal flexibilitet och exceptionell precision!

Stenbergs samarbetar sedan mitten av 90-talet med denna Schweiziska tillverkare av rundbordsautomater. Det finns för närvarande ca 40 st rundbordsautomater av fabrikat Pfiffner i Sverige.

undefined

Waldrich Siegen

Waldrich Siegen levererar tunga svarvar, bland annat för: 
• bearbetning av dieselmotorer 2- och 4-takt 
• bearbetning av turbin och generator rotor-diskar för kraftindustrin.
De kunder som använder svarvar för ovan nämnda bearbetningar, är också potentiella kunder för de stora fräsmaskiner för bearbetning av vevhus, turbin och generator kåpor som Waldrich Siegen har.
Waldrich Siegen har know-how och expertis för att uppfylla de höga krav våra kunder ställer på produktions maskiner: Produktivitet - Tillgänglighet - Kvalitet - Teknik - Service.

undefined